Pages

الأربعاء، 1 أبريل 2009

شيش تاوك الدجاج والفلفل الرومى


المقادير:


كيلو اوراك فراخ مقطعه مكعبات

-مشروم

- اسياخ خشبية

فلفل رومي الوان

طماطم مكعبات

بصل مكعبات


خلطة التتبيل:

عصير بصل 2 عصير ليمون ملح وفلفل بهارات فراخ زبادي 1 ملعقة صغيرة ثوم 1 ملعقة كبيرة خل


الطريقة:-


تتبل الفراخ وتترك بالثلاجه لمدة 12 ساعة. - ثم ناخذ الفراخ ونضع في اسياخ الخشبية قطعة فراخ ثم فلفل ثم بصل ثم طماطم ومشروم وتكرر العملية وتشوي وتقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق